torsdag den 11. marts 2010

At gribe lidt tilbage + invitation

For få år siden var der megen fokus på italo disco, og specielt selskabet Italians Do It Better fik megen opmærksomhed. Roskilde-aktuelle HEALTH var heller ikke sene til at anbefale selskabet og i særdeleshed deres compilation After Dark.
Flere af kunstnerne har da også været i Danmark nogle gange, og d. 19. maj kan Train diske op med Glass Candy, der stadig frister en tilværelse som en halvhemmelig duo. Gruppen fik en del opmærksomhed på bl.a. sangen Candy Castle, men deres følgende album fik ikke den ventede dækning.

Som spillested er Train en mærkelig størrelse, der ikke har nogen klar profil. Men de er begyndt at tage flere chancer og præsentere flere interessante navne. Hvis vi igen tænker lidt tilbage i tid, er det også værd at fremhæve franske Kavinsky, der gæster spillestedet 26. marts. Ligeledes en omgang elektronisk retro, der nød fin opmærksomhed to-tre år tilbage for så at blive lidt væk.

Slutteligt en lille invitation (eller påmindelse til dem, der måtte have hørt om det): Kl. 17 i dag vil der på Kasernen i Århus være et debatpanel om musikanmeldelsens fremtid. Det mere klassiske kulturstof over for bloggen. Det koster 20 kr. (kun kontant), og der vil bl.a. være en lille koncert med dejlige Marybell Katastrophy. Jeg repræsenterer blogosfæren til debatten. Kom endelig og tag del i initiativet, hvis du befinder dig i Århus.

Der bliver muligvis lagt MP3'er op på et tidspunkt.

/Martin

Ingen kommentarer: