onsdag den 9. juni 2010

Nyt fra Ugly Casanova

Det er efterhånden otte år siden, Ugly Casanova slap debutalbummet Sharpen Your Teeth - der endnu er den eneste udgivelse med bandet. Man fristes til at sige den eneste udgivelse for Isaac Brock solo, og det er da næsten også sandheden.

Ugly Casanova er dog heldigvis ikke blot Modest Mouse light. Der er åbenlyse ligheder - ud over den velkendte vokal - og én af disse er den tårnhøje kvalitet, der tilsyneladende aldrig forlader Brock i sangskrivningen (selvom vi er nogle, der bedst kan lide hans sangskrivning og produktioner fra 90'erne).

Ugly Casanova er måske mere folket, og hvor man ved Modest Mouse ofte hører vokal dubs, er dette ofte udeladt hos Ugly Casanova. Måske helt udeladt. Det vil jeg ikke hænges op på. Brock får som Ugly Casanova hjælp af bl.a. John Orth (Holopaw) og Tim Rutili (Califone), og det er bestemt ingen dårlige hjælpere - ganske anderledes er de også fra de gamle legekammerater Green og Judy.

Nu er der nyt på vej fra Brock (næsten) solo i form af ni sange til den kommende dokumentarfilm 180° South. En film James Mercer også leverer musik til. Der skulle være nok at se frem til.

MP3: Ugly Casanova - Lay Me Down

/Martin

Ingen kommentarer: