lørdag den 7. februar 2009

Suckers

På trods af bandnavnet, der både er ganske dårligt og kjanske 90'er, er Suckers et band, der befinder sig meget tæt på lyden af anden halvdel af 00'erne. Derudover er de fire fra Brooklyn en gruppe, der går en stor fremtid i møde. Med andre ord: Masser af anerkendelse og ganske få penge i vente.

Gruppen har for nylig skrevet under med IAMSOUND Records, der også har grupper som Cut Off Your Hands og Telepathe i stald. Selskabet udgiver Suckers' debut EP den 14. april - i øvrigt samme dag de udgiver Telepathes nye album Dance Mother.
EP'en bliver produceret af Anand Wilder fra Yeasayer med assistance fra Christ Moore (Yeah Yeah Yeahs, TV On The Radio, Au Revoir Simone, Foals, Dragons of Zynth, Thee Oh Sees).
Kvartetten er centreret omkring sangskriver Quinn Walker, men bandet lyder i høj grad som en enhed, der når frem til sangenes endelige resultat som, ja, en enhed. De flirter med traditionelle popelementer, der bliver viklet ind i originale og fine sangstrukturer. Der er ikke overraskende elementer af Yeasayer, Clap Your Hands Say Yeah (specielt vokalen i Easy Chairs) og Chairlift. Og i en sang som Long Black Hair er man pludselig tæt på en poppet udgave af Frog Eyes. Suckers er et herligt og behageligt bekendtskab, man lige så godt kan vænne sig til at lytte til.

MP3: Suckers - Easy Chairs (venstreklik og gem inde fra siden)

/Martin

Ingen kommentarer: