tirsdag den 22. december 2009

Broken Bells

Det er nærmest umuligt ikke at have lyst til at dele projektet Broken Bells. Jeg har også svært ved ikke at bruge ordet 'projekt', når Danger Mouse er involveret. Når den anden part er ingen andre end James Mercer fra The Shins, bliver det rigtig interessant - og ja, ganske umuligt for mig ikke at have lyst til at dele.

James Mercer er mere eller mindre The Shins, så det kan ikke overraske, at førstesinglen The High Road lyder derhenad, hvad angår melodien. Danger Mouses bidrag er til gengæld en produktion, der til en vis grad bringer minder om gammel Phoenix. Det er da også først nu, det går op for mig, at der er visse ligheder i sangteknikken hos hhv. James Mercer og Thomas Mars. Mod slutningen af sangen går der en lille smule Beck i den. Alt i alt er der tale om en meget spændende sang, der lover godt for albummet, der udkommer på Columbia d. 9. marts (visse steder siger dog d. 8.).

MP3: Broken Bells - The High Road

/Martin

2 kommentarer:

Fall of Sound sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Fall of Sound sagde ...

Førstesinglen er helt klart interessant og heldigvis udkommer dette album, i modsætning til Dark Night of the Soul-projektet, som Danger Mouse også var involveret i. Dog er det noget møg, at man indtil videre kun kan bestille albummet, hvis man bor i USA...