tirsdag den 13. april 2010

Megafaun

En måneds tid siden missede jeg Megafaun på Musikcaféen. Egentlig havde jeg kun læst om dem, så det er først nu, jeg har en idé om, hvad jeg gik glip af.

Efter at have tilbragt aftenen i selskab med en bog og The Tallest Man On Earth kommer man nemt i en særlig stemning, hvilket da også har gjort det lettere for den beskæggede trio Megafaun at pårøre sindet. De tre startede projektet ud fra resterne af DeYarmond Edison, der bestod af de tre og Justin Vernon - også kendt som Bon Iver. Sidstnævnte har siden oplevet en del mere anerkendelse og eksponering, men Megafaun er stadig en respekteret størrelse, der med deres nye album Gather, Form and Fly har modtaget meget fine anmeldelser for deres folk/country/hygge.

Man inspireres til en tur til North Carolina. Men det er nemmere at krydse fingre for, at de snart kommer til Danmark igen.

MP3: Megafaun - Volunteers

/Martin

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Det er faktisk ikke helt dumt at holde øje med, hvad der kommer ud af North Carolina. Bon Iver er blot et symptom på en håndfuld bands deromkring - som alle er bundet sammen på den ene eller anden måde. Der er noget med nogle Westerlund-brødre, Bowerbirds, John Darnelle med flere.

Der er i det hele taget nogle spændende områder i USA, som man kunne tjekke ud (besøge, undersøge lokalscener etc.). Måske ikke Seattle længere, men Athens Georgia, Ohio eller Austin Texas.