søndag den 23. maj 2010

Post-Spot

Spot Festival 2010 er overstået, og der er flere gode øjeblikke at se tilbage på. Der var enkelte skuffelser (bl.a. manglen på de hot dogs, der blev solgt sidste år), men mest af alt er der god stemning og godt vejr at se tilbage på - og selvfølgelig gode koncerter.

De fleste levede op til forventningerne, og enkelte bands overraskede endda positivt. Alcoholic Faith Mission og Efterklang levede op til de høje forventninger. Sleep Party People formåede at få overført albummaterialet overbevisende til scenen og få gjort det mere shoegazerorienteret. Pinkunoizu (billede af Peter Svendsen) viste, at de har en stor fremtid i møde med deres fortolkning af diverse world-traditioner. Disse var blandt de klare højdepunkter, og en milliard andre bands gik jeg glip af. Andre igen er jeg ikke den rette til at udtale mig om af den ene eller den anden grund.

En overbo valgte i nat at holde morgenfest ved at spille Prince fra ca. 5:30-7, hvilket måske er grunden til dette forholdsvis vage indlæg. God søndag.

/Martin

Ingen kommentarer: