torsdag den 19. august 2010

No Magnets remixer Ruby Suns

Sea Lion var og er et fantastisk album. En stor bedrift. Jeg husker stadig, hvordan min første koncert med The Ruby Suns var en skuffelse en stor del af vejen, og hvordan Ryan McPhun virkede uoplagt og til tider nedladende over for publikum. Et år senere spillede de så en fremragende koncert på Musikcaféen. Det legesyge univers kan siges at være ustabilt, og til tider rammer de heldigvis plet.

Opfølgeren Fight Softly blev imidlertid også en mindre skuffelse, hvor der var lidt for langt mellem snapsene. Og imens man nu sidder og kan håbe på, at næste album når Sea Lion, kan man glæde sig over, at danske No Magnets har lavet et herligt remix af Two Humans fra det nyeste album. Når et remix er rigtig godt, kommer man gerne i tvivl om, hvilken version man egentlig bedst kan lide, og denne følelse sidder jeg også tilbage med i denne situation.

No Magnets har spillet sammen i andre konstellationer tidligere og debuterer som No Magnets med en EP til efteråret.

MP3: The Ruby Suns - Two Humans (No Magnets Remix)
- via deres egen side

/Martin

2 kommentarer:

jenslyn sagde ...

Dejligt remix - har dog ikke hørt originalen. Hvem er No Magnets og har de lavet andet man kan høre på nettet?

Börneblogger sagde ...

Jeg tror indtil videre, vi må vente til november, når EP'en ventes at lande. Men det kan jo være, der dukker noget op på deres MySpace inden da.

Det er tre gutter, der kender hinanden fra det nordjyske og siden er flyttet til Århus for at studere. De har spillet sammen i forskellige konstellationer, og nu har de så fundet sammen igen som No Magnets. Meget mere ved jeg ikke, men det lyder da spændende