torsdag den 2. december 2010

Painted Palms

Når man rammer september, er man ofte bange for, man ikke når at blive præsenteret for mere ny god musik fra året, der går på hæld. På The 405 så jeg i går en - i øvrigt fremragende - liste over årets bedste EP'er og blev der bekræftet i, hvor mange gode udgivelser dette format har budt på i år. Helt enig var jeg dog ikke i listen, og efter at have gennemlyttet følgende EP kunne jeg se, at der var endnu én, der manglede.

Hvad der denne gang har begejstret mig, er heldigvis lidt mere end blot noget, der gør det lidt nemmere at vente på den nye langspiller fra Panda Bear (hvor længe kan man i øvrigt blive ved med at bruge det begreb i en ikke just uskyldig tid?). Duoen Painted Palms fra San Francisco er bestemt et resultat af 2010, men det er ikke fair at kalde det hverken rendyrket chillwave eller endnu en fjern slægtning til Animal Collective.

For at give dig mulighed for at bedømme selv har duoen lagt EP'en Canopy ud til fri download på Bandcamp. Se det som en adventsgave, hvis du ikke har nogen kalender af den slags.

MP3 (eller hvilket som helst ønsket format): Painted Palms - Canopy EP (zip)

/Martin

Ingen kommentarer: