torsdag den 23. juni 2011

Mere sommerpop

De umiddelbare begrænsninger, der opstilles af sommerregnen, retfærdiggøres af den tid, man får til at indtage længselsfuld popmusik. På det seneste er jeg blevet bombarderet med gode anbefalinger, og meget af det fortjener at blive nævnt.

De seneste dage har jeg lyttet meget til singlen Are You The One af danske The Setting Son. Jeg får ikke lyttet til nok radio, men den er angiveligt blevet spillet en hel del derhjemme, og det er da også ganske fortjent. Sekstetten har begået en glimrende lille sang, der på to og et halvt minut glæder pophjertet. Sangen er singleforløbet for et kommende tredje album, der forventes ude i foråret 2012. Så der er god tid til at sætte Are You The One på repeat over sommeren.

En anden glæde disse dage er duoen The Bilinda Butchers fra San Francisco. De to herrer har opkaldt sig efter Bilinda Butcher fra My Bloody Valentine, og kærligheden til 90'erne er da også stor i lydbilledet. Det hele er fragmenteret, og selvom det hele er ganske løst, forbliver det sammenhængende. Ikke alle sange er af lige højt niveau, men der er flere små perler imellem, der tiltaler teenagesjælen, der bør have lov at komme op til overfladen en gang imellem.

Are You the One? by settingson

gigi by the bilinda butchers

/Martin

Ingen kommentarer: