onsdag den 12. marts 2008

Et par spørgsmål omkring Tokyo Police Club


Forventningerne til debuten Elephant Shell fra canadiske Tokyo Police Club er enorme - det er ingen hemmelighed. Man frygter selvfølgelig, at hr. Monks igen giver os den samme basgang i hver anden sang, men selvdet kan man vel overleve, når deres plade ikke bliver længere end omkring 28 minutter.
Men noget andet interessant er, at de er i gang med at planlægge deres Europa-tour, hvor de indtil videre kun har lagt planer frem til slutningen af juni - men forventer at tilføje en del flere. Roskilde...? Please?

En anden ting, der længe er blevet overvejet hos undertegnede, er deres valg af pladeselskab. Hvis man ikke inkluderer hvert andet engelske band, der har været i berøring med NME, så må Tokyo Police Club være et af de mest hypede bands i mange år. Hvordan det så kan lykkes for de relativt små Saddle Creek at score dem - det må guderne vide. Enten er de utrolig flinke, eller også har de i dén grad kastet nogle penge efter TPC. Men så igen, der er vel noget rart over at være på et mindre selskab, der rent faktisk gider gøre noget for et band.

MP3: Tokyo Police Club - In A Cave (fra den kommende debutplade)

/Martin

Ingen kommentarer: