søndag den 7. november 2010

Waskerley Way

Den nordengelske scene markerede sig med en del guitarorienteret, energisk popmusik i sidste årti. Så vidt jeg er orienteret, er det stadig den scene, der primært dominerer musikmiljøet i Newcastle. Derfor er det lidt af en overraskelse, at en kunstner som Waskerley Way er derfra. Men så er overraskelsen måske heller ikke større.

Sæsonen for chillwave er muligvis overstået, og mange af dem er svære at adskille fra hinanden, men det er stadig værd at holde et vågent øje med nogle af de nye soveværelsesprojekter. Waskerley Way har lagt et par EP'er ud til gratis download, der er ganske anbefalelsesværdige. Det følger ganske vist formen (simpelt, repetitivt beat, vokaler i flere lag, guitar med distortion, en ikke særlig hi-fi produktion), men det er på et ret højt niveau. Derudover er specielt den lidt gemte guitar på nogle sange ret interessant, ligesom brugen af klarinet må siges at være relativt sjælden.

MP3: Waskerley Way - Holly EP (zip)

(Hent sangene én for én her)

/Martin

2 kommentarer:

Esben sagde ...

Du fortsætter det gode sprogbrug, malende og lyrisk. Det gør börneblogger til et dejligt sted, at lade øjnene hvile, og en glimrende kilde til information.
Dejligt min ven.

Jens B sagde ...

Både såvel Six Bagatelles som Cat Music er virkelig fremragende stykker kreativitetsformidlinger.