lørdag den 29. december 2012

Nyt fra Schultz and Forever

Bevidstheden om superlativernes magt hindrer os gerne i at vise blot en smule konsekvens eller simpelthen at eksplicitere enkle sentimenter, følelser, vurderinger og endog smagsdomme.

Nu kalder jeg den: For mig er den allermest lovende danske sangskriver lige nu Jonathan Schultz, der indspiller under navnet Schultz and Forever. Jeg skrev kort herom i sommers, og siden da har jeg været så heldig at opleve Schultz live i to forskellige opsætninger, der begge fungerede fornemt. Ikke blot fordi håndværket er på plads, men fordi sangskrivningen og vokalen er af så helhjertet en karakter.

Jonathan Schultz står på skuldrene af små og store giganter, og resultatet er en formidabel omgang folk-pop. Efter EP'en Odd Stories for godt et år siden fandt vej til de første lyttere, er der sket meget, og nu er en ny EP på trapperne. Titlen er Céline, og udgivelsesdatoen er d. 28. januar. Det franske pladeselskab Cracki Records inviterede i efteråret Schultz til Paris for at indspille nye sange, og resultatet udgiver de altså om en lille måned. Allerede nu er første sang dog sluppet løs, og den lover (som ventet) utrolig godt for resten af EP'en. Lyt til Two Flowers lige her./Martin

Ingen kommentarer: