tirsdag den 15. april 2014

Shadow Shadow

Tilbage i sommeren 2012 frigav Shadow Shadow sangen Riviera. Identiteten bag var ukendt. Den følgende sommer kom så 1000001, og de to blev udgivet som 7" på Nonchalant Records, der åbenbart ikke har udgivet noget siden (se billedet).

Nu står det klart, at Mattias Friberg (for nogle måske kendt fra bandet Logh) fra Malmö står bag. Ligesom det står klart, at ventetiden på debutalbummet har været det hele værd. For en måned siden blev Riviera endelig udgivet, og selvom det kan se ud til, at pladen ikke vil blive dækket synderligt bredt, fortjener den nu en god portion opmærksomhed.

Shadow Shadow forestiller sig forskellige fremtider, der er blevet drømt frem i den nære fortid. Som sådan er der altså en vis forbindelse til Keep Shelly in Athens og I Break Horses, der ligeledes er blevet sat i bås som soundtracket til film, der aldrig er blevet lavet. Britta Persson gæster og leverer fine vokalpræstationer.

Shadow Shadow spiller på årets Roskilde Festival, hvorfor man kan håbe på lidt mere opmærksomhed. Riviera blev udgivet 4. marts og kan bestilles via deres hjemmeside.

/Martin

Ingen kommentarer: