fredag den 28. juni 2024

Hvorfor giftede du dig?

Fruit Bats og Torres er to kunstnere, der har lavet enkelte sange, jeg er meget glad for, men som nogle gange rammer et stykke forbi mig. Jeg kan lide dem begge, men ofte laver de bare noget, som mere er for nogle andre. Nu har deres pladeselskab Merge foreslået, at de skulle lave noget sammen, og det er en glimrende idé. Bedømt på én sang i hvert fald.

Eric D. Johnson (Fruit Bats) har for nylig udgivet nyt med trioen Bonny Light Horseman, og Torres (Mackenzie Scott) udgav et album i januar. Det lyder, som om de har nok at lave, men på deres første fælles single, 'Married for Love', lyder de, som om de har alverdens tid at gøre godt med.

Sangen er sympatisk, og det kunne godt være en eufemisme. Som når man kalder noget "spændende", som man ikke nødvendigvis bryder sig om. Men sangen er sympatisk, og den er flot i al sin repetitive enkelthed.

Først konstaterer hun, at hun giftede sig af kærlighed. Kort efter gør han det samme. Og de gør det i kor. Der bygges på, og meget andet sker der ikke. Det er en diskret dynamik, og det fungerer udelukkende, fordi det er så godt mixet. Et knivskarpt lydbillede. Måske Eric har lært noget af Josh Kaufman fra Bonny Light Horseman, der har markeret sig som en af de bedste producere de seneste år.

/Martin 

Ingen kommentarer: