søndag den 11. juli 2010

Magic Kids

Langt om længe en ny opdatering. Netop hjemvendt fra den italienske hovedstad og med mere gejst på sommeren end længe følt. Det synes derfor næsten perfekt at blive forkælet sådan en søndag eftermiddag af Magic Kids fra Memphis.

Den forholdsvis nye gruppe albumdebuterer først til august, men forventningerne er store. Gruppen består af fem faste medlemmer, der - så vidt jeg er informeret - til tider suppleres af flere. I hvert fald er gruppens lyd stor, og de burde vel egentlig blive omtalt som et orkester. Der er klassiske dyder på spil. I deres presse (og på pladeselskabets hjemmeside) undlader de gerne at nævne Beach Boys, men den kommer de bestemt ikke udenom.

Der er dog også lidt Belle & Sebastian over det til tider, og generelt lever talenterne op til deres navn. De skal blive yderst spændende at følge. Debutpladen, Memphis, udkommer 31. august på True Panther, der bliver ved med at markere sig som ét af de mest spændende amerikanske pladeselskaber for tiden. En meget imponerende roster har de efterhånden.

MP3: Magic Kids - Summer
MP3: Magic Kids - Superball

/Martin

Ingen kommentarer: