fredag den 18. marts 2011

Team Me

Den norske musikscene blomstrer endelig. Det er muligvis hårde ord, men inden for visse stilarter kan Norge siges enten at have haltet lidt efter de nordiske brødrelande eller at have holdt deres mindre mainstreamkunstnere mere eller mindre hemmelige.

I år har én af deres åbenbaringer været unge Einar Stray og hans orkester, og nu stormer Team Me frem med deres kuriøse og energiske blanding af Sufjan Stevens, Patrick Wolf, Jonquil og danske Efterklang. Ikke at de kan holdes til fire referencer, men de blander elegant kvaliteter fra disse nævnte kunstnere. Og nu da folk begynder at få øjne og ører op for Treefight For Sunlight, er det måske heller ikke helt forkert at sige, at lidt af den samme ånd kan findes hos såvel nordmændene som danskerne.

At kalde noget for naivt i 2011 er næsten umuligt, men om ikke andet er der tale om en hyldest til naive sjæle. De ved per definition ikke, hvem de er, men der er al mulig god grund til at hylde dem. Lad denne weekend stå i deres tegn. Team Me er upbeat popmusik, der nok skal finde et større publikum. Det fortjener de.

Team Me - Dear Sister by Anorak London

/Martin

Ingen kommentarer: