onsdag den 23. marts 2011

Telekinesis

Vi fortsætter de foregående indlægs positive toner med lidt lettilgængelig amerikansk bilmusik. Telekinesis er hverken mesterligt eller banebrydende, og det besidder heller ikke en coolness, der kan vinde dem helsidesartikler i de rigtige magasiner. Alt imens det ikke betyder, at der ikke er nogen lyttere til det - det er der bestemt - må man nogle gange også bare indrømme, at man har behov for en simpelt skåret, guitarbåren popsang.

Michael Benjamin Lerner er en 24-årig sangskriver, der gennem et samarbejde med guitaristen Chris Walla fra Death Cab for Cutie fik produceret nogle sange, der endte med at blive udgivet på Merge - og senere Morr. Samarbejdspartnere med en vis magt må man sige. I 2009 udgav han det næsten selvbetitlede debutalbum Telekinesis! og har så i går fulgt op med 12 Desperate Straight Lines. Lerner står vist bag det meste selv, men nu har han fået samlet et band at turnere med. Så må vi se, om de lægger vejen forbi Europa.

Nu da vi på siden er begyndt at benytte SoundCloud oftere, må det hellere siges for dem, der ikke har benyttet det så meget, at man ofte kan downloade MP3'en via den lille pil til højre. Som det eksempelvis er tilfældet med denne sang.

Der findes imidlertid en mere poppet version af sangen, der fjerner den lo-fi-følelse, der kan høres i nedenstående version. Det klæder sangen med den renere produktion, og såfremt jeg finder versionen igen, kommer den naturligvis på siden.

Telekinesis: dirty thing by morrmusic

/Martin

Ingen kommentarer: