mandag den 5. september 2011

jj leger lo-fi

Når nu jj lader os have en overskrift kun med små bogstaver, er det kun passende, at de kan larme lidt mere med titlen på deres nyeste single (man har fornemmelsen af, at de selv tager pis på begrebet), der har fået den mundrette titel YOU DON'T KNOW HOW MUCH IT WOULD HURT ME IF YOU SAID THAT YOU WERE IN LOVE WITH ME.

Gruppen har lagt sangen ud på deres blog, og ud over teksten foreligger der ikke megen info, så om sangen kunne være fra en kommende n°4 er ikke til at sige. Efter den suveræne debut med den lige så suveræne titel °2 var vi nok en del, der blev skuffede over n°3, der dog bød på mange stærke sange.

Men hvorfor nu denne skepsis over for begrebet single? Måske fordi det netop skaber forventninger om, hvad der måtte følge. Fordi det bør have en vis umiddelbar appel. Om det er en refleksion over dette, jj ønsker at sætte i gang eller ej, er naturligvis svært at sige, men de færreste vil tænke på den nye single som - netop - en single. Til gengæld passer den ganske lo-fi og meget nøgne tilgang fint til teksten, og sangen fungerer efter nogle gennemlytninger meget fint. Der er intet balearisk over det, og det handler vist ikke umiddelbart om stoffer, så vi er på flere måder uden for svenskernes tryghedszone. Det lyder de til at være ligeglade med, og hvor paradoksalt det så end lyder, kunne det vel også forventes.

MP3: jj - YOU DON'T KNOW HOW MUCH IT WOULD HURT ME IF YOU SAID THAT YOU WERE IN LOVE WITH ME

/Martin

1 kommentar:

Simon Eliasen sagde ...

Hey virkelig fed blog!
tjek venligst min ud og evt. læg en kommentar
www.simon-eliasen.blogspot.com