søndag den 25. september 2011

Nye toner fra Twilight Sad

Efter den glimrende debut Fourteen Autumns and Fifteen Winters blev The Twilight Sad hurtigt en del af den ædle skotske musikscenes elite. Ordet elite klinger falsk i denne sammenhæng, da ingen af disse skotter vil tilhøre nogen elite. Uanset hvad hører trioen (startede som kvartet) til i toppen af Glasgow-scenen, og det kan de færreste vel betvivle.

Jeg blev dog aldrig lige så hooked på opfølgeren Forget the Night Ahead, og det samme gælder vist for blogosfæren generelt. Nu kan de så revanchere sig lidt, når de til februar udgiver deres tredje album, No One Can Ever Know. En skøn titel, der passer fint ind i den sikre usikkerhed og skrøbelighed, de portrætterer. Men dette er naturligvis kun den ene side af titlen: Den anden er den mere hemmelighedsfulde eller ligefrem truende adfærd, der genkalder den barske realitet, man mødte i gruppens gennembrudssingle That Summer, At Home I Had Become the Invisible Boy.

Førstesinglen fra det nye album har fået den dramatiske titel Kill It in the Morning, og det er i høj grad nye toner fra skotterne. En mere industriel lyd har taget over, hvilket har fået flere til at drage sammenligninger med bl.a. Nine Inch Nails.

The Twilight Sad - Kill It In The Morning by Fat Cat Records

/Martin

1 kommentar:

Christensen Lyd sagde ...

Gode toner ! ...

Mvh,

Christensen Lyd - Professionel speak og lydproduktion.

http://www.christensen-lyd.dk – Alt i professionel speak, lydproduktion, voice overs, radiospots, jingleproduktion, mastering mm.