fredag den 25. oktober 2013

Holy Strays

Den 23-årige Sebastien Forrester blev født i Gabon og tilbragte noget af opvæksten i Texas og Caribien, før han drog til Paris. Her har han arbejdet under forskellige navne, hvoraf det seneste er det ganske fint betitlede Holy Strays.

Han har netop udgivet EP'en Chasm på Something in Construction og Demand Vinyl, så han er bestemt i gode hænder. Førstnævnte har tidligere udgivet gamle favoritter som Air France og Memory Tapes, og nyligt har de bl.a. leveret Leverage Models.

Der er visse ligheder med Tri Angle-æstetikken, hvor særligt Balam Acab kan nævnes men også - til en vis grad - navnebroderen Holy Other. Med Holy Strays er der imidlertid tale om en lyd, der er (blot) en anelse mere ekstrovert. Der mærkes en skønhed baseret på en, undskyld udtrykket, woozy blanding af samplede vokaler, gospelfascination og diverse field recordings.

EP'en lover meget, og den når relativt vidt omkring. Som med Balam Acab befinder man sig i mørket uden en lygte, men man aner hele tiden sprækker, der lukker et finurligt og underligt blåt lys ind. Man kommer aldrig ud af hulen, men der er altid et lille lys at følge./Martin

Ingen kommentarer: