søndag den 26. januar 2014

Kevin Drew er tilbage

Tilbage i 2007 udgav Kevin Drew sin første soloplade Spirit If..., der var mere end blot udskejelser, der ikke passede ind i Broken Social Scenes æstetik. Som plade var den endda muligvis mere sammenhængende end noget, kollektivet har leveret gennem årene. Tilbage i bandet KC Accidental leverede han med Charles Spearin (Do Make Say Think m.fl.) også fine ting, men det var måske en lille overraskelse, at Spirit If... skulle vise sig at være så fremragende.

Knap seks og et halvt år senere er han ved at være klar med sin anden plade under eget navn, Darlings. Første single er sluppet, og den er i lyden overraskende radiovenlig. Titlen er Good Sex, der på en måde følger op på den gamle Tbtf. Stemningen er her mere afslappet, og han vedkender smukt: but I'm still breathin' with you, baby flere gange. Det leveres som en refleksion over den fysiske samhørighed, men det er absolut ikke løsrevet fra det øjeblik (eller snarere de øjeblikke), der reflekteres over.

Gode, gamle Arts & Crafts udgiver Darlings den 18. marts. En stor popplade er i vente efter denne forrygende single./Martin

Ingen kommentarer: