tirsdag den 8. april 2008

Foals + Are We Brothers?

Spillestedet Train i Århus har i flere år været en smule kikset. Der er god lyd og plads til omtrent 800 mennesker, men programmet har i mange år været præget af det ene kedelige stykke musik efter det andet.
Nu forsøger de så langsomt, men sikkert, at ændre deres profil, og det markeres specielt gennem deres Misk Mask-arrangementer. Søsat og drevet af Alexander Nitze fra det hedengangne Fabriken.

Tirsdag d. 8. april bød i denne forbindelse på de hypede Foals fra Oxford. En decideret anmeldelse skal nok dukke op på Soundvenue eller Gaffa, så det skal jeg ikke spilde jeres tid med - lad os nøjes med at sige, at det var fremragende og en smule over forventning. De var tydeligvis glade for at spille, beærede over publikums respons til musikken og viste overskud til at kalde sig selv for The Wombats, da de gik af scenen.

Er man i København den 9. april, bør man derfor kigge forbi Loppen og danse med (hvis man er til den slags moderne bevægelse) til Foals - såfremt man ikke tager til Cats and Cats and Cats på Lades.
Supportbandet Are We Brothers?, der også skal varme op i København, var ikke videre interessante, men bestemt heller ikke dårlige. De manglede variation i sangene, der trak ud for længe. Men håbløst ser det ikke ud for dem. Og hvad angår dét at "se ud", så var det herligt at se guitarist Ronco og bassist Shaka sporte nogle herlige 90'er haircuts, der frembragte minder om Fresh Prince.

MP3: Foals - Hummer (Passions remix)

MP3: Foals - Balloons

/Martin

Ingen kommentarer: