torsdag den 23. december 2010

Dreamers of the Ghetto

Mod slutningen af året kan man få nok så travlt med at få hørt plader, man endnu ikke har nået at kaste sig over. Årslister dukker op rundt omkring, anbefalinger flyver hurtigt, og der er ikke meget spritnyt at hente på diverse sider.

Alligevel falder man over enkelte nye ting i juledagene, og denne lillejuleaften er ingen undtagelse. Der bliver af andre gode grunde ikke skrevet så meget på siden i disse dage, men en lille julehilsen kan det blive til i form af et band, der er værd at holde øje med i 2011.

Der er tale om Dreamers of the Ghetto fra Bloomington, Indiana (tidligere Nashville), der består af et par brødre og konen til den ene. Det er ret minimalistisk og egentlig ret simpelt. Mange elementer gentages i sangene, og det fungerer til fulde. Sangene bygges op med effektive vokalharmonier, uskyldig synth og ofte en lavt produceret guitar. De forsøger sig ikke med en bestemt revival, og det er ikke et forsøg på et lægge sig i kølvandet på noget hipt og Brooklyn-approved. Det er bare lovende popmusik, og der er heldigvis en del demoer at give sig i kast med på deres MySpace (så er den side åbenbart stadig brugbar).

Engang på den anden side af jul kommer der årslister. Promise!

Rigtig glædelig jul fra Börneblogger.

MP3: Dreamers of the Ghetto - Phone Call

/Martin

Ingen kommentarer: