mandag den 16. maj 2011

Gold-Bears

For tiden ville jeg ønske, jeg havde tid til at gå hele Slumberland Records' diskografi igennem. De har nydt stor respekt siden dannelsen i 1989 og fandt et nyt publikum, da The Pains of Being Pure at Heart pludselig slog relativt bredt igennem.

Seneste forelskelse på selskabet hedder Gold-Bears, et næsten nydannet band fra Atlanta, Georgia. Frontmand Jeremy Underwood har tidligere spillet i Plastic Mastery og French Horns men tog en pause fra den udøvende musikpraksis i godt fem år. Han brugte dog tiden på at lave skitser, som han senere har været i gang med at indspille med sit nye projekt Gold-Bears, der begyndte at spille sammen i 2009. I 2010 udgav de deres debut 7" på Magic Marker (Plastic Mastery, Voxtrot) og fulgte op med en 7" på det lille DIY-label Cloudberry Records.

Nu er de klar med første fuldlængde, Are You Falling in Love?. Ud fra de sange jeg har hørt, er der tale om en vaskeægte Slumberland-æstetik: Støjpop med en overbevisende popsensibilitet. Hvordan lyder det at være forelsket, spørger Slumberland. Deres bud er: Nogenlunde sådan her. Det er en mur af behagelig støj. Svær at ignorere, nem at holde af.

Gold-Bears - Record Store by Slumberland Records

/Martin

Ingen kommentarer: