fredag den 30. januar 2009

Farvel til januar

For at fejre at januar måned denne weekend bliver til en smukkere måned, slynger jeg disse anbefalinger ud.

Først og fremmest er der nyt fra Animal Collective, ja, nyere end materiale fra Merriweather Post Pavilion. Ved en BBC Session spillede de således sangen What Would I Want Sky, der er mere stille end det nyeste album og højst anbefalelsesværdig. Kollegerne hos den herlige blog I Guess I'm Floating har lagt ud her:

MP3: Animal Collective - What Would I Want Sky (BBC Session)

I det mere afslappede hjørne har vi de ganske nye amerikanere i Real Estate. Jeg ved ærlig talt ikke meget om dem, og det er ikke nemt at opstøve info om dem. Så lad os koncentrere os om musikken.

MP3: Real Estate - Black Lake
MP3: Real Estate - Suburban Beverage
MP3: Real Estate - Fake Blues

Bemærk at man ved nogle af disse links ikke kan højreklikke - man skal ind på siden og så hente derfra.

Til sidst en lille nyhed om engelske Fanfarlo (billedet). De har i ganske lang tid været spået en stor fremtid, bl.a. af Drowned in Sound, og nu har de så et album klar digitalt om to uger. Det skal blive spændende at høre, om de stadig formår at lave spændende, engagerende sange med violin og klokkespil til at akkompagnere deres forholdsvis traditionelle indie rock. De er flere gange med sammenlignet med The Arcade Fire, hvilket godt kan forsvares. De er dog en del mindre selvhøjtidelige end canadierne.

God weekend - og husk at købe billet til Animal Collective i Amager Bio. Der er næsten udsolgt.

/Martin

Ingen kommentarer: