søndag den 8. marts 2009

Lidt til søndagen

Efter fredagens herligt larmende fest med Animal Collective skal ørerne stadig smøres med behagelige toner et par dage efter. Til dette projekt er der nyt fra nogle herlige kunstnere.

Først er der St. Vincent, Annie Clark, der tilbage i 2007 udgav den meget charmerende Marry Me. Hun er i år klar med album nummer to, Actor. Fra denne plade kan man nu høre nedenstående sang, der byder på et overraskende og underspillet beat, der møder de velkendte guitartoner fra debuten.

MP3: St. Vincent - The Strangers

De sidste tre måneder har der været megen fokus på albums, der er leaket. Hele sagen omkring Animal Collectives Merriweather Post Pavilion skabte megen debat, og Grizzly Bear blev også trukket med ind i sagen. Nu er Grizzly Bears nyeste opus, Veckatimest, leaket allerede tre måneder før udgivelsesdatoen, hvilket de selv skriver lidt om på deres blog. På denne blog er de dog også gode til at anbefale musik, og torsdag lagde Ed denne sag ud med bandet Foreign Born. Sangen er fra deres kommende album Person to Person, og når man lytter til den, forstår man godt, hvorfor netop Ed er faldet for den.

MP3: Foreign Born - Vacationing People

/Martin

Ingen kommentarer: