torsdag den 5. maj 2011

Nyt på vej fra Washed Out

Selvfølgelig måtte der komme et par ord om den nye Washed Out. "Selvfølgelig" grundet noget ikke lige så selvfølgeligt: At han i sidste måned blev offentliggjort som ny signing på Sub Pop. Med deres æstetik taget i betragtning kom det som en overraskelse, at det balearisk-inspirerede soveværelsesprojekt skulle tage skridtet ud og blive en del af selveste Sub Pop.

Der har allerede været en del reaktioner på det, og det erotisk ladede artwork har sammen med førstesinglen Eyes Be Closed skabt en del diskussioner allerede. Jeg vil ikke sige, at Ernest Greene er blevet pænere i lyden, men noget er der i hvert fald sket. Den toneangivende (og fremragende) blog I Guess I'm Floating kommenterede eksempelvis forleden: When did Washed Out become Phil Collins?

Spørgsmålet er, hvordan jeg kan høre, hvad ovennævnte mener uden egentlig at være enig. Denne umulighed ser jeg som en sejr for Washed Out. Efter et par fremragende EP'er lander debutalbummet Within and Without belejligt 12. juli, hvor det formentlig bliver det perfekte soundtrack til sommeren.

MP3: Washed Out - Eyes Be Closed (albummets åbningssang)

/Martin

Ingen kommentarer: