fredag den 27. maj 2011

Fort Lean

Jeg har de seneste par uger lyttet flittigt til en masse plader, og særligt TV On The Radio vokser på mig efter at have skuffet en smule efter første gennemlytning. Fleet Foxes lader også til at være ganske fin, medens Okkervil River og The Antlers er en anelse kedelige på deres nye udspil efter de første gennemlytninger.

Og så en fin debut EP fra Fort Lean. Rigtig fin faktisk. De er fra Brooklyn, og de har modtaget en del sammenligninger med The Strokes og The Walkmen, og der er faktisk også en god del Okkervil River i dem, nu vi er ved det. Der er keyboard at spore, men det er primært en god, gammeldags omgang revival rock fra New York. Og når sangskrivningen er så lovende, som den er her, er det ikke noget at klage over. At den fire sange lange EP tilmed er gratis, er endnu et plus. Hent den fra deres Bandcamp.

Rigtig god weekend herfra./Martin

2 kommentarer:

niiels sagde ...

okkervil skal bare ha en chance! der er kvalisange 4win bare lyden er willsheffmikset lidt spøjst a la people's key men man vænner :-)

Börneblogger sagde ...

Jeg har bestemt heller ikke givet op! Jeg tror muligvis, det er hans vokal, jeg er blevet momentant træt af. Jeg sætter det på med det samme over en god kop kaffe!