lørdag den 2. juni 2012

Communist Daughter

Læser man et bandnavn som Communist Daughter, er det svært ikke at tænke på den formidable sang af Neutral Milk Hotel. I front har dette Minneapolis-band Johnny Solomon, der også er kendt som frontmand i Friends Like These.

Efter at have levet et relativt ukendt liv som band oplevede Communist Daughter pludselig fornyet opmærksomhed, da deres musik blev brugt i et par tv-shows, hvilket Johnny Solomon selv imidlertid måtte betragte fra sin afvænningsklinik. Her gjorde han op med godt 15 års misbrug og indså samtidig, at han mange år tilbage allerede burde være blevet diagnosticeret for sin bipolare tilstand. De mange år ledte bl.a. til et stort pengetab, brudte relationer og forhold samt ikke mindst en periode i fængsel.

Efter den nyvundne opmærksomhed er deres album Soundtrack to the End blevet genudgivet. Det er en lidt ujævn omgang, men enkelte af disse folk-pop sange er af ganske højt niveau. Særligt sangen Speed of Sound bør fremhæves. Flere sange kan høres på deres SoundCloud./Martin

Ingen kommentarer: