lørdag den 14. februar 2009

Crystal Antlers

Når man med en EP, uden at have udgivet en fuldlængde, kan blive en del af Pitchforks "Best New Music"-sektion, er der som regel god grund til at spærre øjnene op - og spidse ørerne. Sådan forholder det sig også med Californiens Crystal Antlers, der gør sig i den psykedeliske støjrock.

Der er noget mærkeligt episk ved den selvbetitlede, selvudgivne EP. Det er stort og buldrende, men de fem mister aldrig fokus.
Debutalbummet Tentacies udkommer d. 6. april i Europa (dagen efter i USA) på Touch & Go (!!!, Blonde Redhead, Calexico, CocoRosie, TV on the Radio, Yeah Yeahs). Og det skal nu engang blive spændende at se, om de kan følge op på denne lovende EP. Sidste år lykkedes det ikke ligefrem Black Kids at leve op til deres ligeledes lovende EP, der på Pitchfork også blev en del af "Best New Music" - men vi kan jo håbe, det samme ikke er tilfældet med denne kvintet. Det samme kan vi i øvrigt håbe for vore svenske brødre i Air France.

Crystal Antlers spiller på VoxHall i morgen, søndag.

MP3: Crystal Antlers - A Thousand Eyes

/Martin

4 kommentarer:

kasper troels nørregaard sagde ...

Fantastisk koncert på Loppen i torsdags! Tag ind og se dem, Århus mennesker..

Bastian sagde ...

Yup, du har helt ret. Det var et mindfuck uden lige på loppen!
qualamp!

Börneblogger sagde ...

Jeg kan lige tilføje, at koncerten på VoxHall også var fremragende. Vi var ikke mange tilstedeværende, men vi blev til gengæld forkælet med smittende spilleglæde. Og de var tilmed meget sympatiske.

enomi!

/M

ulla sagde ...

Det var blændende!

Thousand Eyes er ren greatness.

Tjek evt http://earcandy.dk/?p=129
for en skæg lille multiplechoicetest med forsanger Jonny Bell.

Peace!