mandag den 26. oktober 2009

Cougar

Sikke et pressebillede! Det ville ikke skade amerikanske Cougar at skyde højere og blive bedre til at arbejde med PR-maskinen. Billedet afspejler på en måde, hvad bandet er: En nørdet samling, der spiller instrumental 'emergency rock', som de selv kalder det. Derudover er billedet grimt, uenergisk, dårligt sat op og i det hele taget kikset på en måde, der ikke engang er vildt sjov.

Nuvel, de har jo musikken med sig, og forhåbentlig sidder der andre folk derude, der har lyst til at skrive om dem. Som nævnt er det en instrumental omgang, vi har med at gøre. De siger selv, de er inspirerede af "humans, machines, things in-between", hvilket lyder som et forsøg på at definere Kraftwerk. Det er dog mestendels guitarorienteret, selvom det maskinelle delvist viser sig gennem trommeproduktionen. Nogle gange lyder de hen ad Maserati og nogle gange inspireret af noget mere post-rocket.

De har netop afsluttet en Europaturné og udgivet et nyt album, Patriot, så der må siges at ske lidt for bandet, der nok snart får en ordentlig fotograf til at tage sig af pressebillederne.

MP3: Cougar - Rhinelander

/Martin

Ingen kommentarer: