onsdag den 28. oktober 2009

Tiger på spring

Danske Tigerspring er efterhånden ved at have slået sit navn fast som en spiller, der skal tages seriøst i branchen på både label-, management- og bookingplan. Også uden for branchen begynder folk så småt at kende navnet, og nu lever de såmænd snart op til deres eget navn, hvis tingene fortsætter i dette solide tempo, der blot venter på det pludselige spring.

Et anløb til et spring vil også mærkes på fredag d. 30., når der er Tigerspring label night på Vega. Den aften byder de på de svenske teenagere Taxi Taxi!, Chimes & Bells og århusianske Messy Shelters. Tre ret forskellige kunstnere, der dog alle udviser en ret tydelig sensibilitet, der serveres finurligt. Det er forholdsvis explicit, hvilket ofte ender klodset for mange, men afsenderne her viser deres værd ved netop at mestre dén kunst.

Læg i øvrigt mærke til det smukke billede til invitationen. Naivisme fanget i dramatiske firkanter i en fantastisk farvekombination. Et motiv, der bryder sin baggrund og alligevel opfører sig efter visse billedlige lovmæssigheder. Herligt!

/Martin

Ingen kommentarer: