fredag den 13. marts 2009

Lidt koncertnyheder

Dagens sløvsind tillader mig ikke at sammensætte mange sætninger, og det bliver derfor en overskuelig omgang, I her udsættes for.

Det drejer sig om nogle glædelige koncertnyheder, der er blevet offentliggjort de seneste dage.
Forleden skrev jeg om A Hawk and a Hacksaw, der gæster Musikcaféen i Århus d. 27. maj, og nu er den næsten obligatoriske københavnske koncert også offentliggjort. Det bliver på Lille Vega d. 26. maj.

New Zealands The Ruby Suns har efterhånden fået et udmærket navn i Danmark, og sidste år spillede de da også et par koncerter i landet. De har gennem et stykke tid været gode venner med danske Men Among Animals, og til april får de så muligheden for at dele scene med dem i Århus og København, nærmere bestemt på Musikcaféen d. 23. april og Rust d. 24. april.

Den bedste nyhed er imidlertid, at de herlige folk fra Pop Revo har offentliggjort Sunset Rubdown til festivalen, der afvikles d. 1. og 2. maj på VoxHall. Sidste år på Loppen leverede de en fantastisk koncert, og det samme kan forventes af den perfektionistiske Spencer Krug og co. om to måneder.

Slutteligt må det også hellere nævnes, at undertegnede skal spille op til dans som DJ til High Places i Århus d. 4. april på Musikcaféen. Kom endelig og leg med en hyggelig lørdag aften i Mejlgade.

God weekend til jer alle.

/Martin

Ingen kommentarer: