torsdag den 28. maj 2009

Nyt fra The Radio Dept.

Et af de utallige dejlige svenske bands The Radio Dept. er på vej med deres tredje album. Som de i øvrigt har været på vej med i tre år.
I efteråret 2007 skulle det endelig have været masteret, men bandet aflyste selv i sidste øjeblik. Om de fik kolde fødder over for forventninger efter to velmodtagede albums er svært at sige, men ét er sikkert: Forventningerne er ikke blevet mindre af ventetiden. Gruppen er signet til Labrador, som tidligere er blevet rost på denne side. De har sendt nedenstående mp3, som er ganske hyggelig og egnet til aftentimerne.

For at beskrive singlen med pladeselskabets egne ord: Every rhythm, sound and melody line on the song introduce something new to the world of The Radio Dept. Soul guitars, P-funk, cut/paste-beats and 70’s futuristic orchestra sounds echoes between the speakers while glittering, distorted synthesizers seems to sweep through dark holes. Everything has been treated with their peculiar Radio Dept.-filter and it, naturally, sounds totally brilliant.

... Og så lyder det ikke så meget som The Notwist, som noget af deres andet materiale gør. Ikke at de ikke behandlede den lyd godt. Det skal blive spændende at høre hele albummet.

MP3: The Radio Dept. - David

/Martin

Ingen kommentarer: