lørdag den 6. juni 2009

The Antlers

Jeg kender ikke Peter Silberman personligt. Jeg er ikke hans ven. Hvis han imidlertid stadig har nogen af disse tilbage, må de have haft en del forventninger til albummet Hospice. Helt tilbage i 2006 isolerede Silberman sig nemlig, angiveligt, i halvandet år, hvor han arbejdede på sin musik - og arbejdede på at komme væk for på den måde at finde sig selv. Der skulle dog gå yderligere halvandet år, før albummet blev færdiggjort. Så er spørgsmålet selvfølgelig, om han stadig har venner, der er interesserede i at høre, hvorfor han blev nødt til at isolere sig.

Han og bandet behøver dog imidlertid ikke bekymre sig om, hvorvidt de med debutalbummet (han har tidligere givet et album væk og lavet et par EP'er) skal få sig lidt opmærksomhed. De har således skrevet under med Frenchkiss (Passion Pit, The Dodos, The Hold Steady og selvfølgelig Les Savy Fav - bassisten Syd Butler ejer selskabet), der genudgiver albummet til august. Gruppen udgav det selv tidligere på året.

Musikken byder på elementer af Okkervil River, Neutral Milk og endda til tider Godspeed You! Black Emperor i enkelte instrumentale stykker. Det er både underspillet og bombastisk, og det er en ganske fornøjelig affære.

MP3: The Antlers - Kettering
MP3: The Antlers - Two

/Martin

Ingen kommentarer: