torsdag den 13. juni 2013

Tungt nyt fra Fuck Buttons

Det er efterhånden hele fire år siden, at Fuck Buttons udgav deres glimrende Tarot Sport, der fulgte op på debuten Street Horrrsing i 2008. Gruppen vandt sig en del opmærksomhed ved olympiaden i London ved brugen af deres, ja, Olympians samme år.

Nu er Bristol-duoen endelig ved at være klar med deres tredje album, Slow Focus, hvorfra man nu kan høre førstesinglen The Red Wing i en lidt kortere version, end den man kan finde på pladen. Vi må forvente, at det igen bliver nogle monstre på de ca. 7 minutter.

Den nye single lyder fuldstændig som Fuck Buttons. Det er tungt og voldeligt, og det er åbenlyst utroligt skønt i sin bearbejdning af forskellene mellem junglen og det urbane. Et typisk Fuck Buttons-klimaks får vi selvfølgelig også, og det bliver naturligvis en endnu større oplevelse på albummet.

Dermed skal det ikke være sagt, at der intet nyt er at hente. Der er intet grimt i at sige, når noget forekommer mere tilgængeligt, selvom Fuck Buttons ikke har været decideret utilgængeligt. Der synes at være en anden konsekvens denne gang, hvor mange af de små lyde ligger klarere i lydbilledet, da der i endnu højere grad er tale om en bund.

Singlen er ude på ATP d. 24. juni på en eksklusiv guldvinyl. Hele pladen er ude d. 22. juli på selvsamme./Martin

Ingen kommentarer: