tirsdag den 18. juni 2013

Money

Pressebilleder er som oftest umådeligt kedelige eller prætentiøse. Ofte førstnævnte i et håbløst forsøg på originalitet eller med en tilgang, der skriger på falske ambitioner og bliver til - slet og ret - zeitgeist i den mest negative forstand.

Man lærer at ignorere det. Ligesom man tidligt begynder at tilgive forfærdelige bandnavne. Man tilgiver alt. Som det er sagt mange gange i historien: at vide alt er at tilgive alt.

Et stykke tid har man haft fornemmelsen af, at Bella Union er gået lidt i stå, selvom det på magisk vis lykkedes dem at skrive med Flaming Lips. De har imidlertid også skrevet under med de væsentligt mindre kendte Money fra Manchester. Det er Money, der mestendels kigger til højre på et sort-hvidt pressefoto ovenfor.

Kvartetten udgiver deres debutalbum The Shadow of Heaven d. 26. august efter at have gjort sig bemærket med nogle udmærkede singler i det engelske. Singleforløberen Bluebell Fields læner sig op ad bl.a. The Clientele og byfællerne fra Elbow. Der er masser af reverb, og der er masser af kvalitet i singlen. Måske Bella Union har det udmærket alligevel./Martin

Ingen kommentarer: