onsdag den 26. august 2009

Small Black

Selvom der på billedet er fire mand, består Brooklyns Small Black i selve sangskrivningen og indspilningerne af to: Ryan Heyner og Josh Kolenik.
Musikken er måske ikke så meget i årstidens ånd som mange af de foregående indlæg - i så fald hører den til de sene sommeraftener, der måske ikke frivilligt men snarere uundgåeligt er endt med refleksion og mere eller mindre positivt ladet melankoli. Måske tanken eller bevidstheden om sommeren, der går på hæld. Melankolien tager dog ikke overhånd i hverken udsagn eller udsigelse, og den lille, sympatiske produktion holder det hele tæt og sikkert sammen.
Det er lidt af en soveværelsesproduktion - på den gode måde. Det er lo-fi, fordi det er tænkt sådan. Det bærer bestemt spor af tidens trends, og der er da også spor af eksempelvis glo-fi, men der er også en god, gammeldags omgang indietronica til stede.

Small Black udgiver deres selvbetitlede debutalbum i oktober via Cass Club. Flere sange kan høres på deres MySpace, men de lyder ikke helt lige så imponerende som den vedlagte sang - som dog, retfærdigvis, er ganske fremragende.

MP3: Small Black - Despicable Dogs

/Martin

Ingen kommentarer: