mandag den 30. november 2009

Toro Y Moi

2010 bliver et fantastisk musikår. Måske endnu bedre end i år, der ellers også i dén grad har været forrygende. Der venter selvfølgelig udgivelser med veletablerede navne som The Avalanches, Vampire Weekend, Beach House, The National, Liars, Panda Bear, Interpol og mange flere. Men der venter også nogle herlige debutudgivelser (ud over Surfer Blood). Én af dem står Toro Y Moi for.

I Danmark er det indtil videre et ret ubeskrevet blad, men i den udenlandske blogverden har opmærksomheden været ret massiv. Det er et enmandsprojekt af Chaz Bundick fra Columbia, South Carolina. Han har i år signet til Carpark, der næste år udgiver hele to LP'er med ham. Den første har fået titlen Causers of This og er ude d. 23. februar. Det er småpsykedeliske bedroom recordings, der ikke er helt ulig, hvad 2009 har budt på af glo-fi og beach pop. Med en generelt lidt tristere stemning.
Han har også kastet sig over kunsten at remixe, og her har Washed Out også været igennem med den i forvejen skønne Feel It All Around.

MP3: Toro Y Moi - Blessa
MP3: Toro Y Moi - Talamak
MP3: Washed Out - Feel It All Around
MP3: Washed Out - Feel It All Around (Toro Y Moi remix)

/Martin

2 kommentarer:

Bastian sagde ...

Lyder dejligt.
Nyder også stadig din Ducktails-anbefaling meget!
Det er den eneste i den danske vinter.
Hvis jeg bare tænker på at sætte Bill Callahan på står himmel og helvede i ét.
Din blog er pro-solskin. Det kan jeg virkelig godt lide!

Bastian sagde ...

...den eneste redning...