tirsdag den 7. april 2009

Nyt fra HEALTH

Så er der endelig nyt fra de eksperimenterende støjrockere i HEALTH. I 2007 imponerede de en hel skare af støjfanatikere og omvendte sikkert også en del, der tidligere havde afskrevet denne type larm med deres selvbetitlede debutalbum.

Til september udgiver de opfølgeren Get Color, der er blevet til efter en del strabadser og udmattende nætter med forsøg på at nå frem til det rette udtryk i mixningen.
Førstesinglen Die Slow er en dansabel sag, der er mere tilgængelig end meget af deres tidligere materiale. Man kunne næsten tro, de havde lært lidt af deres nære venner i Crystal Castles. Det lyder dog stadig umiskendeligt som HEALTH, bl.a. kendetegnet gennem den spøgelsesagtige, næsten fjerne vokal.

Albummet udgives endnu engang gennem Lovepump United, i hvert fald i USA, medens rygterne vil vide, at en del engelske, uafhængige pladeselskaber i øjeblikket kæmper om rettighederne i Storbritannien til det længe ventede album.

Stream: HEALTH - Get Color
(klik i venstre side og vent lidt - et remix af deres label mates i Pictureplane er også at finde)

/Martin

2 kommentarer:

kasper troels nørregaard sagde ...

Sådan! Dejlig nyhed. Håber forresten du havde en god High Places koncert i Århus, Martin. Ærgerligt du ikke os lige skulle være DJ i København. Men det var sgu en fin koncert på Loppen.

mikkelausplök sagde ...

Urgh, bliver mega spændende at høre Get Color. Første lyd derfra indikerer jo en fortræffelig fremdrift!
Hvis nu at man skal have en minimal pause fra HEALTH, kan BIG A little a iøvrigt fint anbefales.