onsdag den 10. marts 2010

Nyt fra Washed Out

Det nytter ikke at brokke sig for meget over ting, der ikke kan lade sig gøre. Eller ting man kan være bitter over. I hvert fald ikke mere end i en begrænset periode. Så meget desto mere kan man så brokke sig over sig selv, når man indser, hvad man kan være bitter over. Specielt når der ikke er tale om noget enten livsnødvendigt eller ligefrem hjertesorger.

Ikke desto mindre er jeg en smule bitter over, hvad der nemt kan lade sig gøre af koncertmuligheder i New York og andre større amerikanske byer og stater. Til få penge endda. I øjeblikket turnerer Washed Out med Small Black og Pictureplane. Alle navne, der tidligere har modtaget stor kærlighed disse sider (sikke mange links, sikken post-modernitet, uh!). De fleste af koncerterne har stået eller står i 7$, hvilket i øjeblikket svarer til ca. 38 kr. Vanvid.
På denne tour sælger Washed Out, AKA Ernest Greene, en tour-only CD, der bl.a. indeholder nedenstående mp3, der ikke tidligere har været at finde på hans EP'er. Jeg er ikke længere bitter.

MP3: Washed Out - Untitled # 7

/Martin

Ingen kommentarer: