torsdag den 24. september 2009

At holde kulden på afstand + invitation

Kulden rammer os på mange måder. I bevidstheden, i frygten, mere håndgribeligt på kroppen, i det symbolske rum og i hjertet. Den kan måske aldrig tæmmes, men den kan tvinges på afstand. I fodboldverdenen hedder en gammel kliché, at angreb er det bedste forsvar. For nu lidt tamt at køre den over i en musikkontekst kan det også her gøre sig gældende.

Dermed ikke sagt at man skal bruge efteråret på at høre Len eller Dario G (i sidstnævnte tilfælde burde man også vælge Dream Academys original). Snarere ved simpelthen at omfavne de mange nye udgivelser, der smukt udfolder sig i rum, der nænsomt varmer uden at benægte eksistensen af kulden, gyset.

I sidste måned skrev jeg lidt om både Le Loup og Small Black, og nye mp3'er er nu frigivet med begge kunstnere. I Le Loups tilfælde er der tale om deres hidtil gladeste sang. Og det klæder dem faktisk gevaldigt.

I morgen spiller Slaraffenland på Musikcaféen i Århus med det ret ubeskrevne blad Southern Gothic Tales. Før, mellem og efter disse koncerter spiller jeg sammen med min broder og hr. Peter Lykke fra Frekvens en masse musik, der forhåbentlig vil bringe glæde hos de fleste af læserne. Gratis adgang efter koncerterne.
Torsdag, fredag og lørdag er der Newbees Festival på pAKHUSET. Lørdag spiller bl.a. The Rumour Said Fire og Cody, og efter sidste band spiller jeg lidt semidansabel musik til lukketid.

MP3: Le Loup - Forgive Me
MP3: Small Black - Bad Lover

/Martin

Ingen kommentarer: