søndag den 31. januar 2010

Mere nyt fra jj

Svenske jj bliver ved med at give nye sange ud. Og det er måske klogt nok, eftersom deres nye album, nº 3, leakede for nylig. Duoen indspillede de to albums på én gang, hvilket forklarer, hvorfor de er så hurtigt klar med opfølgeren. Enkelte fantastiske bands falder i dén fælde, der får dem til for hurtigt at frembringe et nyt album efter varm omtale (jeg ser på jer, The Dodos), så der er noget betryggende i at vide, at albummet blev indspillet, før de vidste, de ville få den succes, de allerede har nydt. Omvendt kan man selvfølgelig være bekymret for, om albummet nu også skulle indeholde leftovers fra nº 2. Noget siger mig dog, at dette ikke har været tilgangen, da de indtil videre frigivne sange alle er en anelse anderledes end dem på debutalbummet.

Denne nye sang, And Now, er endnu en fin, balearisk perle med overbevisende strygere og yderst charmerende vokal. I det hele taget må man sige, at Elin Kastlander besidder én af de smukkeste stemmer, vi har hørt de seneste år.

MP3: jj - And Now
MP3: jj - Let Go (zip)
MP3: jj - Ecstasy (fra nº 2)

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

er jeg den eneste, der synes, at no2 ikke var så god alligevel, men at no3 lyder meget lovende...?

Börneblogger sagde ...

Jeg elskede og elsker nº 2, men det er på en måde befriende at høre, at der er nogen, der kan have det anderledes med debutpladen og så finde de nye sange lovende; det bekræfter mig i, at de to plader ikke blot er det samme produkt, selvom de er indspillet samtidigt.

Adam sagde ...

Husk de spiller live til Soundvenues fashionfest den 12. februar på Søpavilionen

Asha sagde ...

Jeg elsker no 2, og jeg glæder mig til at høre hele no 3, og jeg glæder mig til fashionfest!!!

turboschlosser sagde ...

Hørt!