onsdag den 3. februar 2010

Koncerter i aften

I aften er der nogle smukke koncerter på programmet, hvis man befinder sig i Århus eller København. I hovedstaden må man endda foretage et svært valg. Men lad os starte med den lidt mindre hovedstad, den jyske af slagsen.

Engelske Fanfarlo har jeg tidligere skrevet varmt om på disse sider, og de gæster Voxhall i aften, hvilket nok skal blive en hyggelig affære. I morgen gælder det Loppen.

I det københavnske er der tale om et valg, der vil være svært for mange, selvom det genremæssigt er to vidt forskelligt bands, der er tale om. Det vil i disse kolde tider give fin mening at hengive sig til småpsykedelisk strand- og solskinspop i lo-fi-indpakning på Lades, hvor Real Estate kommer på besøg og giver prøver på deres fantastiske album fra sidste år.

Her kommer konkurrencen og det svære valg imidlertid ind i billedet, da canadiske Japandroids aflægger besøg på Loppen. De spillede i går en herlig koncert på Musikcaféen med en lidt mere beskidt lyd end på pladen. Veloplagte og sympatiske var de også, og med nogle få øl indenbords skal det hele nok blive rigtig godt.
Held og lykke med valget, københavnere!

MP3: Fanfarlo - Harold T. Wilkins or How to Wait For a Really Long Time
MP3: Fanfarlo - Luna
MP3: Real Estate - Black Lake
MP3: Real Estate - Suburban Beverage
MP3: Real Estate - Fake Blues
MP3: Japandroids - Young Hearts Spark Fire

I øvrigt er det ikke så nemt at lave pyramiden så elegant, som det er lykkes for Fanfarlo på billedet, så kudos til dem.

/Martin

Ingen kommentarer: