mandag den 8. februar 2010

Flying Lotus

Man fristes til at tænke det som noget negativt, når folk siger, de har haft en lang dag. At man er blevet udsat for prøvelser, der har tæret på kræfterne. Men selv de dejligste ting kan nu en gang tage pusten fra én.
Når man så endelig kommer hjem og sidder alene, kan det igen tage pusten fra én, når man erkender, hvor udmattet man rent faktisk er. En udmattelse, der måske er sund - men ikke desto mindre udmattelse. Her kan noget musik også blive for meget for det trætte menneske, men af og til kan man også overraske sig selv ved at finde ud af, at man er nået et stykke i sin vej mod afkobling på et generelt plan.

I dette tilfælde, denne overraskelse i processen, er der tale om en ny sang fra den amerikanske enmandshær og beatmaskine Flying Lotus, som jeg må indrømme, at jeg har lyttet alt for lidt til. Forventningerne til hans nye album Cosmogramma er kæmpestore fra mange sider, og når det udkommer d. 4. maj, vil man bl.a. kunne høre bidrag fra Thom Yorke. Hvilket ikke just sænker forventningerne.
Nedenstående mp3 er ganske vist en ny én af slagsen fra Steven Ellison, men den vil ikke være at finde på albummet. Udviklingen i sangen er forholdsvis lille, men den er ret elegant skruet sammen. Og så er den afslappende på en ganske underfundig måde.

MP3: Flying Lotus - Quakes

/Martin

Ingen kommentarer: