søndag den 21. februar 2010

Miles Kurosky

Elephant 6 har været nævnt nogle gange på disse sider, men ét af de bands fra kollektivet jeg ikke har fået lyttet nok til (i forhold til de vanvittigt mange afspilninger Neutral Milk Hotel eksempelvis har fået) er de nu opløste Beulah. Det er ved at være seks år siden, de blev opløst, men først nu er der en udgivelse på vej fra frontmanden Miles Kurosky.

Denne udgivelse nærmer sig til gengæld også med hastige fjed, da hans debutalbum The Desert of Shallow Effects er på gaden d. 9. marts. Iføles Kurosky selv er der en del grunde til, at albummet først kommer nu. Siden opløsningen af Beulah er han blevet gift med en pige, han mødte på bandets sidste turné, hvilket må tælle som én af de mere fantastisk ting, der kan udsætte en udgivelse. Mere trist er det, at han har været igennem adskillige operationer de seneste år.

Nu kan han dog spille musik igen, og han lyder ganske oplagt på disse nye sange. Det må siges at lyde meget i retning af Beulah, hvilket også betyder, at det lyder i retning af The Unicorns, hvilket igen betyder, at det lyder i retning af Islands. Uanset hvad er det herlige toner, det er veloplagt, det er en dejlig indledning til foråret, og der er nok at se frem til mod indgangen af marts.

MP3: Miles Kurosky - An Apple for An Apple
Stream: Miles Kurosky - I Can't Swim

/Martin

1 kommentar:

Anonym sagde ...

elephant9, yeah!