torsdag den 16. oktober 2008

Pallers + Blackout Beach

Kort og godt: To nye sange til jer, kære læsere.

Pallers er en ny elektronisk duo fra nabolandet Sverige. De er netop blevet signet til det fine Labrador, der udgiver debut EP'en Humdrum d. 3. december.
Ud fra dette første nummer er der en del i vente for os lyttere. Det er en smule dystert, men med glimt af håb. Kjanske som på billedet.

MP3: Pallers - Humdrum

Blackout Beach er et soloprojekt fra den smågale Carey Mercer, der nok er bedst kendt som sanger og guitarist fra Frog Eyes. Det skal dog ikke glemmes, at han også udgør en tredjedel af det undervurderede Swan Lake. Han har kun udgivet et enkelt album under navnet Blackout Beach, mens det andet album, Skin of Evil, er på vej.
Første sang vi har hørt fra pladen, Cloud of Evil, starter som noget, der kunne være et remix af Animal Collectives Purple Bottle, men viser sig hurtigt som værende del af Mercers karakteristiske, mareridtsagtige univers - dog i mere elektronisk form end hos hans andre bands. Som han tidligere har bevist på plade og til koncerter, er han stadig en skræmmende sanger. Og skræmmende dygtig.

MP3: Blackout Beach - Cloud of Evil

/Martin

Ingen kommentarer: